Història

Construccions Integrals Albesa es una societat que va iniciar la seva activitat a principis de l’any 2002, quant havent adquirit una bona experiència en el sector de la construcció, el nostre sentit emprenedor ens va fer unir els nostres esforços per emprendre aquest camí. Al llarg d’aquest anys hem anat adquirint una dilatada experiència en l’execució d’obres, tant del sector públic com del privat, i ens hem consolidat com una empresa de construcció que ofereix un servei acurat.

Qui som?

Construccions Integrals Albesa es una empresa jove amb moltes ganes de treballar, amb els valors afegits de la serietat, responsabilitat i el compromís per realitzar treballs de qualitat que ens facin créixer com a professionals i, sobretot, obtenir la confiança dels nostres clients i oferir-los un servei d’atenció personalitzat.

Formació

A Construccions Integrals Albesa no deixem de banda la formació del nostre equip humà, que regularment assistim a diferents tipus de formació tant en l’àmbit de noves tècniques constructives, com amb l’àmbit de la seguretat i la salut laboral.

Galeria d'Imatges

Integrals Albesa dissenya i construeix mitjançant materials de primera qualitat

Pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el formulari de contacte des del següent enllaç

Contacti'ns